Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulus Pazarı Esnafı Yoğunluktan Memnun

Edirne’de Ulus Pazarı, geçen hafta itibariyle sınır kapılarındaki yoğunluğun azalmasıyla tekrar kalabalık günlerine dönerken; bugün de yoğunluğuyla dikkat çekti. Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan, esnafın yoğunluktan memnun olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 17:27
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ulus Pazarı Esnafı Yoğunluktan Memnun

Edirne’de Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı, yurtdışında yaşayan Türklerin yurda geliş gidiş döneminde sınır kapılarındaki yoğunluk sebebiyle yaz dönemini durağan geçirdi.

Geçen hafta itibariyle tatillerini Türkiye’de geçiren yurtdışında yaşayan Türklerin dönüşlerinin tamamlanmasıyla sınır kapılarındaki yoğunluk azaldı ve Bulgar turistler tekrar Edirne’ye gelmeye başladı.

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da pazarın kalabalık olduğunu belirten Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan; “Geçen hafta itibariyle Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın dönmesi itibariyle sınır kapılarımızda yoğunluk ciddi anlamda azalmış durumda. Uzun süreden beri Bulgar turistlerin de bu yoğunluğun azalmasını beklediğini biliyorduk. Öngörülerimizde yanılmadık. Geçen hafta sabahtan itibaren geç saatlere kadar yoğun Bulgar müşterilerimiz vardı. Bugün de yine sabahın erken saatlerinde başlayan yoğunluğumuz devam ediyor. Bu bizim için memnuniyet verici. Bu yoğunluğumuzun bundan sonra da böyle devam edeceğini öngörüyoruz. Bunun yanı sıra yerli müşterilerimiz de hem okul alışverişlerinde, hem de diğer alışverişlerinde de pazarımızı tercih ediyorlar” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.