Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ucuz Tatilin Sırrı “Çukur Tarih”

Tur şirketleri ucuz tatilin sırrını çözdü. Edirne’de tur şirketi sahibi Özkan Akgül, yurtiçi turlarında sanılanın aksine en çok talebin Bodrum’a olduğunu, fiyat konusunda da “Çukur Tarih” denilen talebin en az olduğu zamanda ucuz fiyata turlar düzenlediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 11:07
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ucuz Tatilin Sırrı “Çukur Tarih”

Bodrum’da tatil fiyatlarının çok yüksek olması, bu yıl sıkça gündeme gelmişti. Fakat tur şirketleri ucuz tatil yapmanın sırrını çözdü. Edirne’de tur şirketi sahibi Özkan Akgül, yaklaşık 15 günde bir kere Bodrum’a tur düzenlediklerini ve en yoğun talebinde Bodrum turlarına olduğunu söyledi.

Sanılanın aksine fiyatların hayli uygun olduğunu, bunu da “Çukur Tarih” denilen talebin en az olduğu zamanlarda alarak sağladıklarını belirten Akgül; “Turizm sektöründe bu yıl konaklamalı turlarda en çok talep yine Bodrum’a var. Herkes Bodrum’un pahalı olduğunu söylüyor ama Bodrum yine en çok talep aldığımız yer. Bodrum'u şu an fiyatlara düştü. Bununla ilgili kampanya da yaptık. 9 bin liraya her şey dahil tur yaptık. Bu fiyat, ulaşım dahil ve 4 yıldızlı otel için geçerli. Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli tatil imkanı sunuyoruz. Şu an aracımız, kontenjanımız doldu. Bodrum turunu 15 günde bir yapıyoruz. Bu fiyatlara ulaşmamız ise şu şekilde oluşuyor. Oradaki acentelerle görüşüyoruz. ‘Çukur Tarih’ denilen bir program var. 12-13 bin lira olan turları, talebin az olduğu bu ‘Çukur Tarih’ denilen zamanlarda 9 bin liraya alabiliyoruz. Bundan sonra turlarımızı hep ona göre yapacağız ve vatandaşlarımıza ucuz fiyat sunacağız. Bunun yanında Marmaris, Fethiye, Alanya gibi bölgede de oluyor ama Bodrum şu an yine hala zirvede. Sırasıyla Marmaris, Fethiye ve Alanya'ya geliyor. Kuşadası biraz daha az. Günübirlik turlarımızda da en çok talep yaz dönemi olduğu için Ayvalık, Cunda Adası turları var, Bozcaada, Gökçeada turları, Asos Kaz Dağları, İğneada, Kıyıköy turu. İstanbul Yassıada, Büyükada turu, İstanbul kültür turları, Taksim Beyoğlu, Saraylar turu gibi programların yanı sıra Eskişehir turuna da talep yoğun” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.