Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TZOB Başkanı Bayraktar Pazar Günü Edirne’ye Gelecek

Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’ın, ayçiçeği üreticisine destek olmak, sorunlarını dinlemek ve hasat törenine katılmak için Pazar günü Edirne’ye geleceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 19:25
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
TZOB Başkanı Bayraktar Pazar Günü Edirne’ye Gelecek

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’de ayçiçeği üretiminde önemli bir yer tutan, fakat bu yıl yaşanılan kuraklıktan etkilenen Edirne’yi ziyaret edecek.

Pazar günü saat 15.00’te Büyükdöllük Köyü’nde Genel Başkan Bayraktar’ın ayçiçeği hasadına katılacağını ve orada üreticilerin sorunlarını dinleyeceğini söyleyen Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı; “Maalesef ki bu açıklanan rakamlarla bizim dekara yaptığımız maliyeti karşılamamız şu anki şartlarda imkansız. O yüzden biz, Bakanlığımızdan alan bazlı destek istedik. Ben inanıyorum ki Bakanlığımız da bizim tablomuzu görüp, tarımın sürdürebilirliği açısından destek verme amaçlı önümüzdeki günlerde sesimizi duyacağını, üreticilerimizi destekleyeceğine inanıyorum. İnşallah bölgemiz için, üreticilerimiz için hayırlısı olur. Pazar günü Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar Edirne'ye geliyor. Tabii ki Bakanlığımıza anlattığımız bilgileri, genel başkanımıza da ilettik. Genel Başkanımız da burada üreticilerimizle bir araya gelecek. Hem sorunlarını dinleyecek, hem tarlada bir hasat töreni programına katılacak. Üreticimizle birlikte ayçiçeği hasat edip, buradaki sorunları paylaşıp ve gerekli açıklamaları da yapacaktır. İnşallah bunun hepimiz için, bölgemiz için hayırlı olmasını ve gelecek günlerde de Bakanlığımızın sesimizi duyup, üreticilerimizin mağduriyetini giderecek şekilde bir alan bazlı destek tablosu açıklamasını bekliyoruz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.