Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKYILMAZ YOĞUN ÇALIŞIYOR

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Edirne CHP’de aday adaylığını ilk açıklayan, Taban Hareketi adayı Ergun Türkyılmaz çalışmalara devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 18:26
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TÜRKYILMAZ YOĞUN ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Aday Adayı olduğu açıklayan Edirne CHP Taban Hareketinden Ergun Türkyılmaz çalışmalarına Edirne Sanayi Sitesi’nden başladı. Türkyılmaz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son 5 gün boyunca gündüzleri sanayi sitesi esnaflarıyla, akşamları da kahve ziyaretleri yaparak projelerini anlatan Türkyılmaz, adaylığıyla ilgili olumlu tepkiler aldığını, mevcut yönetime de tepkiler olduğunu söyleyerek “Edirne eski ve yeni sanayi sitesinde 5 gün boyunca yaklaşık 3-4 bin kişiyle görüştük. Akşamları da Kıyık, Abdurrahman ve İstasyon mahallelerinde kahve ziyaretleri gerçekleştirdik. Vatandaşlardan mevcut yönetime tepkiler var. Birçok kişi aynı aday tekrar aday gösterilirse kazanmamızın çok zor olduğunu söylüyor. Parti olarak işimiz çok zor. Kendimizi, projelerimizi en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor. Çalışmalarımız Pazartesi günü itibariyle çarşı merkezdeki esnaf ziyaretleriyle devam edeceğiz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.