Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKYILMAZ: HEDEF 80 BİN KİŞİYE ULAŞMAK

Edirne CHP’de aday adaylığını açıklayan, CHP Edirne Taban Hareketi temsilcisi Ergun Türkyılmaz çalışmaları hızlandırdı. Hedefini açıklayan Türkyılmaz “Adayın belirlenme sürecine kadar yaklaşık 80 bin kişiyle yüz yüze görüşmeyi hedefleyen bir çalışma yapıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 19:07
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TÜRKYILMAZ: HEDEF 80 BİN KİŞİYE ULAŞMAK

Edirne CHP’de aday adaylığını açıklayan, Taban Hareketi adayı Ergun Türkyılmaz, şehirde farklılık yaratacaklarından bahsetti. Yaptıkları görüşmelerde vatandaşların şikayetlerini dinlediklerini belirten Türkyılmaz “Biz bu sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“PLANLI ÇALIŞMA İLE PROBLEMLER ÇÖZÜLEBİLİR”

Şehrin kaderini değiştireceklerine değinen Türkyılmaz “25 gün önce adaylığımızı açıkladık. Yaklaşıkta 20 günden beri sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. 15 gündür yüz yüze de görüşmelerimiz oluyor. Bu görüşmelerde şikayetler çok ama ilgi de çok. Aslında bu şehrin sorunları o kadar çok büyük değil. Bu sorunlar planlı bir çalışma ile çok rahat çözülebilecek problemlerin olduğunu gözlemliyoruz. Genellikle şehirde bir farkındalık yaratacağımızı, bu şehrin kaderini hep birlikte değiştirebileceğimizi anlatıyoruz. Ve genellikle de söylenilen şikayetler, çarşı merkezde tuvalet sorunu, ulaşım sorunu, otopark problemi, su sorunu, kenar mahallelerde park problemleri, kreş problemleri, öğrenciler de ise ulaşım sorunu ve kiraların yüksek olduğundan dolayı şikayetler var.  Biz bu sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını anlattığımızda insanlarda bu işlerin zor olmadığını anlıyorlar” dedi.

“VATANDAŞ TEŞEKKÜRÜ HAKEDİYOR”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğine değinen Türkyılmaz şöyle konuştu: “Çalışmanın ana özü biz bu şehirde bir farkındalık yaratacağız. Biz bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Bu şehri zeki, çalışkan, hayalleri olan ve bu şehre tutkusu olan uzman kadrolar ile birlikte yöneteceğimizi söylüyoruz. Bu anlamda asıl amacımız da yaklaşık 15-20 gün içerisinde ana hatlarıyla gitmemiz gereken yerlere gitmiş olacağız. Adayın belirlenme sürecine kadar yaklaşık 80 bin kişiyle yüz yüze görüşmeyi hedefleyen bir çalışma yapıyoruz. Gösterilen ilgiden çok memnunuz vatandaşların ilgisi teşekkürü hak ediyor.”

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.