Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkyılmaz: “Hakkım yendi”

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Türkyılmaz, dün gece PM’den önseçim kararının çıkmasını hakkının yenmesi olarak değerlendirdi. Türkyılmaz, “Aday anketle belirlenecekti, açık ara birinci çıktım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 17:13
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Türkyılmaz: “Hakkım yendi”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) içinde Edirne’nin de bulunduğu birçok yerin belediye başkan adaylarını belirlemek için dün toplandı. Anket sonuçlarına göre Edirne’de CHP Belediye Başkan Adayının belirlenmesi ve açıklanması beklenirken, mevcut Belediye Başkanı Recep Gürkan son anda aday adaylığından çekilerek önseçim talebinde bulundu. Recep Gürkan’ın çekilmesi sonrası Parti Meclisi’nden Edirne için önseçim kararı çıktı.

Çıkan önseçim kararını değerlendiren CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Türkyılmaz, yapılan anketlerde kendisinin birinci çıktığını, alınan kararın hakkının yenmesi olarak değerlendirdi. Türkyılmaz; “Anketlerde ben açık ara birinci çıktım. Hakkımı yediler. Recep Gürkan istediği olmadığı için önseçim istedi. Eğer istediği olsaydı önseçim istemezdi” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.