Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’yi Azerbaycan’da Havsa Temsil Edecek

Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Azerbaycan hükümetinin daveti üzerine Havsa’yı yurt dışında temsil etmek amacıyla Azerbaycan’a hareket etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 13:46
Kaynak: ERGİN SÖZER
Türkiye’yi Azerbaycan’da Havsa Temsil Edecek

Azerbaycan hükümetinin Milli Eğitim Bakanlığına yolladığı davet üzerine, Türkiye’den sadece Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin katılacağı Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak üzere yola çıkacak ekip Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’i ziyaret edip yola çıktı.

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Halk oyunları ekibimizin Azerbaycan'da ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek olmasından büyük bir gurur duyuyoruz. Bu davet, kültürümüzün yurt dışında tanıtılması ve dostluk bağlarının güçlenmesi adına çok önemli. Ekip üyelerimiz uzun süredir bu etkinlik için hazırlık yapıyorlar ve bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Azerbaycan ile olan kültürel bağlarımızı pekiştirmek ve yeni nesillere bu bağı aktarmak bizim için çok değerli. Havsa Belediyesi olarak, bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz. Halk Oyunları Ekibimize başarılar diliyorum, her zaman olduğu gibi bizleri gururlandıracaklarına olan inancımız tamdır.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.