Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Kürek Milli Takımı Ekip Olarak Finallere Kaldı

Edirne'de Meriç Nehri'nde düzenlenen 23 Yaş Avrupa Kürek Şampiyonası'nda Türkiye Kürek Milli Takımı ekip olarak finallere kalmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 10:57
Kaynak: ŞENER URFA
Türkiye Kürek Milli Takımı Ekip Olarak Finallere Kaldı

Edirne'de Meriç Nehri'nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'nda final günü heyecanı yaşanıyor. Balkanların boğazı olarak bilinen Meriç Nehri'nde sabah saatlerinde başlayan müsabakalarda nefeslerin tutulduğu anlar yaşanıyor.

Sporcular kürek teknelerini nehre indirdikten sonra başlangıç noktası olan Dr. Mehmet Müezzinoğlu köprüsünün ayaklarına geldi. Hakem heyetinin başlama işaretiyle kürek çeken sporcular, parkurun bitiş noktası olan Meriç Köprüsü'nün ayaklarına kadar mücadele etti.

Eleme müsabakalarının tamamlanmasıyla birlikte Türkiye Kürek Milli Takımı ekip olarak finallere kalmayı başardı. 12 ekip 35 sporcu ile finalde yarışacak olan Türkiye Kürek Milli Takımı, madalya kazanmak, İstiklal Marşı'nı dinletmek ve Türk Bayrağını göndere çektirmek için kıyasıya mücadele verecek.

Çeyrek ve yarı final müsabakalarının tamamlanmasının ardından öğle saatlerinden sonra final müsabakaları gerçekleştirilecek.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.