Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türker; “Önseçimde de birinci çıkmak için çalışıyoruz”

CHP Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Türker, Kırklareli merkez için alınan önseçim kararına saygı duyduğunu belirterek; “Genel merkezimizin yapmış olduğu ankette de Kırklareli’nde birinci çıktım. Önseçimde de birinci çıkmak için çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 17:02
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Türker; “Önseçimde de birinci çıkmak için çalışıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Türker, CHP Parti Meclisi’nin (PM) Kırklareli’nde birden fazla belediye başkan aday adayı olan ilçe ve beldelerde örgüt nezaretinde önseçim yapılması kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Türker, Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, önseçim kararı ile ilgili görüşlerini paylaşırken; CHP Genel Merkezi tarafından Kırklareli’nde gerçekleştirilen anketin sonucunu da açıkladı. Türker, CHP’nin Kırklareli’ndeki Belediye Başkan Adayını belirleyecek önseçim öncesi çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

“ÜYELERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUM”

Karara saygı duyduğunu söyleyen Türker; “Genel merkezimizin aldığı karara saygımız var. Üyelerimizin sağduyusuna güveniyorum. Fark yaratan projeler gerçekleştirerek değerli halkımıza hizmet etmek istiyorum. Biz önseçimi olmasını istiyorduk. Çünkü bunlar demokrasinin güzel taraflarıdır. Üyelerimizin görüşlerine saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“ANKETTE KIRKLARELİ’NDE BİRİNCİ ÇIKTIM”

Türker, önseçim takviminin henüz açıklanmadığını belirterek; “Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel merkezimizin yapmış olduğu ankette de Kırklareli’nde birinci çıktım. Halkımızın şu anki teveccühü yüzde 70 diyebilirim. Önseçimde de birinci çıkmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

KIRKLARELİ’NDE ÖNSEÇİM YAPILACAK YERLER

CHP PM’nin Kırklareli için açıkladığı önseçim kararına göre; Kırklareli merkez ilçe, İnece beldesi, Babaeski ilçesi, Büyükmandıra beldesi, Alpullu beldesi, Pınarhisar ilçesi, Kaynarca beldesi, Kıyıköy beldesi, Çakıllı beldesi, Demirköy ilçesi, Pehlivanköy ilçesi ve Kofçaz ilçesinde örgüt nezaretinde önseçim yapılacak. Anketi sonuçlanmayan Lüleburgaz ilçesinde ise karar, anketin sonuçlanmasının ardından belirlenecek. İğneada beldesinin Belediye Başkan Adayı ise yapılacak anket sonrası açıklanacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.