Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunca’da Çare Çöp Poşeti Mi?

Edirne’de yıllardır insan eliyle kıyısı ve yatağı kirletilen Tunca nehrinin kıyısına çöp poşetlerinin asılması dikkat çekti. Çöp poşetlerinin bölgedeki kirliliğe çare olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 14:57
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Tunca’da Çare Çöp Poşeti Mi?

Edirne’nin en önemli nehirlerinden biri olan Tunca nehrinin kıyı ve yatağında insan eliyle meydana gelen kirlilik gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Kentte zaman zaman çeşitli sivil toplum örgütleri ve gönüllüler tarafından düzenlenen etkinliklerle bir bölümü temizlenen bölgede, insanlar tarafından atılan cam, metal ve plastik atıklar, toprak ve nehir suyunda duruyor.

Tunca nehrinde bugün ise vatandaşların en çok zaman geçirdiği yerlerden biri olan beton merdivenler ve demir korkulukların bulunduğu bölgeye çöp poşetlerinin asılması dikkat çekti. Demir korkuluklara asılan 3 adet çöp poşetinin nehir kıyısı ve yatağına insan eliyle atılan çöplere çare olup olmayacağı da bilinmiyor. Kim ya da kimler tarafından asıldığı bilinmeyen çöp poşetlerine karşılık nehrin kıyısında ve yatağındaki cam, metal ve plastik atıklar ise dikkat çekmeye devam ediyor. Bölgede çöp poşetlerinin yanı sıra 1 adet de çöp konteyneri bulunuyor.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.