Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tüm hekimlerimizin yanındayız”

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
“Tüm hekimlerimizin yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Ekol Hastanesi, Edirne Aile Hekimleri Derneği, Edirne Tabipler Odası, Edirne İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

“NEFES ALDIĞIMIZ HER GÜN BİZİM BAYRAMIMIZ”

İlk olarak Ekol Hastanesi’ni ziyaret eden Akın, “Ekol Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turhan Gazioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Yalnız ve tüm hastane personelimizi özverili çalışmaları için kutluyorum. Sizler sayesinde sağlıkla nefes aldığımız her gün bizim bayramımız” dedi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Edirne Aile Hekimleri Derneği’nde sağlık çalışanları ile bir araya gelen Akın, “Aile hekimlerimizi temsilen Edirne Aile Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taylan Önal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bu özel günde bir araya gelerek aile hekimlerimizin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledik, bilgi alışverişinde bulunduk. 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak fedakârca verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizdeki tüm aile sağlığı merkezlerimiz için Edirne Belediyesi olarak yapabileceğimiz tüm iş birliklerine ve desteklere hazırız” ifadelerine yer verdi.

“SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Edirne Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerde hekimler ile görüşeceğini belirten Akın, “14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlığımız için fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor. Şimdiki durağımız Edirne Tabipler Odası oldu. Edirne Tabipler Odası Başkanı Dr. Gülcan Altun ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladık, sohbet ettik. Edirne’miz için hayallerimizi, hedeflerimizi, projelerimizi konuştuk.  Belediyemiz bünyesinde yapacağımız tüm sağlık hizmetlerinde hekimlerimiz ile birlikte hareket edecek; sağlıklı nesiller için hep birlikte mücadele edeceğiz.  Dün, bugün ve yarın sonsuz güvenle tüm hekimlerimizin yanındayız.  14 Mart Tıp Bayramı’nız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

“BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Sağlık çalışanlarının gece gündüz çalıştığını vurgulayan Akın, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözünü kendimize rehber edindik. Biliyoruz, en değer verdiklerimiz size, sizler de bize emanetsiniz. Gece gündüz demeden insan ve toplum sağlığı için büyük bir fedakarlıkla görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu özel günde İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Mustafa Talha Sütcü’yle bir araya geldik, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladık. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.  Geliyoruz Edirne’m. 14 Mart Tıp Bayramı’nı neşeyle kutlayacağımız günler çok yakın” diye konuştu.

“FİLİZ’LENDİRMEK İÇİN GELİYORUZ”

Özel Trakya Hastanesi’ni ziyaret eden Akın, “Özel Trakya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Halil Havza ile sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladık. Göreve geldiğimizde sağlık alanında vereceğimiz hizmetleri konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Başta engelli vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza yönelik evde bakım, fizyoterapi, medikal malzeme yardımı gibi birçok sağlık hizmetinde önemli adımlar atacağız.  Sürdürülebilir bir politika izleyerek, her vatandaşlarımızın yanında olacak; sağlıklı toplumları hep birlikte inşa edeceğiz. Yepyeni umutları Filiz’lendirmek için geliyoruz. Çok az kaldı” ifadelerine yer verdi.

AKIN EDİRNESPORU DEPLASMANA GÖNDERDİ

Tıp Bayramı ziyaretleri sonrasında Edirnespor’u deplasmana uğurlayan Akın, “Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Edirnespor’u, 16 Mart Cumartesi günü “52 Orduspor FK” ile oynayacağı maç için deplasmana uğurladık, başarılar diledik.  Vurduğunuz “Gol” olsun. Ama sonuç ne olursa olsun, siz bizim gururumuz, sevdamız, yuvamız, sevincimiz, heyecanımızsınız. Sizleri asla yalnız bırakmayacak; çıktığınız bu yolda, attığınız her adımda yanınızda olacağız. Sevgili ailem, kıymetli hemşehrilerim 100 yıllık Cumhuriyetimizi, ikinci yüzyıla taşımak için şimdi el ele, yürek yüreğe olma zamanı.  Şimdi yıllardır kurduğumuz hayalleri, hep birlikte gerçekleştirme zamanı. Geliyoruz. Değişimden aldığımız güçle Edirnespor’umuzu geleceğe taşımak için geliyoruz. Yepyeni umutları, Filiz’lendirmek için geliyoruz. Çok az kaldı” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.