Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tüm değerli basın mensuplarını yürekten kutluyorum”

Özgür basının demokrasinin temel direği olduğunu söyleyen CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 13:49
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Tüm değerli basın mensuplarını yürekten kutluyorum”

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu 10 Ocak’ın Türkiye'nin aydınlık yarınları için büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerin günü olduğuna dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu:

”10 Ocak, Türkiye'nin aydınlık yarınları için büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerimizin günü. Basın özgürlüğünün demokrasimizin temel taşlarından biri olduğunu unutmadan, gazetecilerimizin fedakarca yürüttüğü görevin kıymetini bilmek ve takdir etmek elzemdir.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, tüm değerli basın mensuplarını yürekten kutluyor, sorumluluklarınızı yerine getirirken gösterdiğiniz özveriye teşekkür ediyorum. Sizler, toplumu bilgilendirme görevinizi yerine getirirken, aynı zamanda demokrasinin sağlıklı işleyişine de katkı sağlıyorsunuz.

Özgür, bağımsız ve çeşitliliği kucaklayan bir basın, toplumun hür iradesini oluşturur. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.