Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi 92 Mezun Verdi

Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Toplamda 92 öğrenci mezun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 15:16
Kaynak: MERT ERİŞKİN
TÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi 92 Mezun Verdi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin mezuniyet töreni Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene; TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, TÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Sönmezler, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Trakya Üniversitesi tanıtım filmi ve TÜ Rektörü Erhan Tabakoğlu’nun konuşması izletildi. Tabakoğlu, öğrencilere başarı diledi.

“HOCALARIMA VE AİLEME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Öğrenciler adına konuşmasını gerçekleştiren Fakülte birincisi Semanur Bedir, “Burada bulunan alanında uzman hocalarımız bu serüvende bize birçok bilgi ve hayat tecrübesi kazandırdılar. Bu yüzden hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Beni her zaman destekleyen ve üzerimde çok büyük emekleri olan anneme ve babama sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“AİLELERİN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK”

Ailelerin öğrenci yetiştirmedeki önemi hakkında konuşan TÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Sönmezler, “Değerli velilerimiz. Büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz öğrencilerimizin ve çocuklarınızın en önemli günlerine eşlik ediyorsunuz. Mezuniyette öğrencilerimiz kadar sizlerin de emeği çok büyük. Onlara bu zamana kadar çok destek verdiniz. Bu bakımdan sizlere destekleriniz açısından teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

“ÜNİVERSİTENİN İSTEDİKLERİNİ YERİNE GETİREREK MEZUN OLDUNUZ”

Öğrencilere başarı dileyen TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer “Zorlu bir yarıştan sonra geldiğiniz TÜ’den belki daha da zor bir maratona koşarak üniversitenin sizden istediklerini teker teker yerine getirerek mezun olmaya hak kazandınız. Öğrencilerimizi, ailelerimizi ve akademisyenlerimizi canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu

ÖĞRENCİLER KEPLERİ HAVAYA ATTI

Törende konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödül takdimi gerçekleştirildi. Ardından sahneye davet edilen akademisyenler, öğrencileri tek tek tebrik ederek mezuniyet belgelerini takdim ettiler. Öğrencilerin meslek andı ile devam eden tören, mezuniyet keplerinin atılması ile sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.