Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜ Öğrencilerinden Yılsonu Konseri

Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından Trompet, Trombon, Tuba Sınıfı ve Oda Müziği konseri düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 10:44
Kaynak: MERT ERİŞKİN
TÜ Öğrencilerinden Yılsonu Konseri

Trakya Üniversitesi (TÜ) Müzik ve Bale Ortaokulu, TÜ Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi ve TÜ Devlet Konservatuvarı Lisans öğrencileri tarafından TÜ Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezi’nde Trompet, Trombon, Tuba Sınıfı ve Oda Müziği konseri düzenlendi.

Konserin ilk bölümünde TÜ’nün ortaokul, lise ve lisans öğrencileri olan Nila Yıldız, Yağız Demir, Baran Aktaş, Poyraz Uyuay, Katre Özkay, Ayaz Eren Pekel, Remzi Yiğit Çağlar, Cihan Tekinalp birbirinden güzel eserleri çalarak seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

Konserin ikinci bölümünde ise TÜ Devlet Konservatuvarı Bakır Üfleme Beşlisi sahne aldı. Sahneye Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Trompet, Trombon ve Tuba Bölüm Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Ümit Çavuş, Elif Hasekili, Ayaz Eren Pekel ve Cihan Tekinalp çıkarak birbirinden güzel eserleri çalarak seyircilerden tam not aldı.

“EĞLENCELİ BİR PROGRAMDI”

Program hakkında bilgi veren Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Trompet, Trombon ve Tuba Bölüm Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Ümit Çavuş, “Bu akşam sene sonu konserimizi düzenledik. Öğrencilerimiz 5’inci sınıftan lisans evresine kadar mevcut. Her yaşta öğrencimizi sahneye alıştırmaya çalışıyoruz. Güzel bir konser oldu. Konserin 2’nci yarısında da Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bakır üflemeli beşlisi olarak öğrencilerimizle bir bölüm hazırladık. Eğlenceli bir programdı. Bu şekilde her sene etkinlik yapmaya çalışıyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.