Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TREDAŞ, Doğal Yaşamı Koruma Çalışmalarını Vurguladı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla doğadaki dostlarımızın korunmasının önemine dikkat çekti. Şirket, elektrik hizmeti sunmanın yanı sıra, doğa ve çevreyi korumaya yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
TREDAŞ, Doğal Yaşamı Koruma Çalışmalarını Vurguladı

TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, yaptığı açıklamada, "Sadece Dünya Hayvanları Koruma Günü gibi farkındalık günlerinde değil, her zaman doğal yaşamın korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz" dedi.

Şirket, enerji hatlarından kaynaklanan tehlikelerin önüne geçmek amacıyla uzun süredir çeşitli projeler yürütüyor. Bu yıl, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Şah Kartallarının korunmasına özel destek sağlanıyor. Ayrıca, hurda armatür başlıklarını sokak hayvanlarına yönelik mama ve su kabına dönüştüren sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

TREDAŞ, Trakya Bölgesi’nde Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde 1,3 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunarken, çevre dostu çözümler geliştirmeye ve hayvanların korunmasına katkıda bulunmaya kararlılıkla devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.