Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TREDAŞ ÇALIŞANLARINDAN ÇEVRE ETKİNLİĞİ

TREDAŞ çalışanları Tekirdağ’ın Kumbağ Mahallesi’nde çevre temizliği yaparak farkındalık yarattılar.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
TREDAŞ ÇALIŞANLARINDAN ÇEVRE ETKİNLİĞİ

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), Trakya Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin kilometrekarelik bir alanda yaşayan 2 milyon kişiye kaliteli ve sürdürülebilir elektrik sağlamakla birlikte topluma ve çevreye katkıda bulunma amacıyla sosyal sorumluluk projelerine odaklanıyor.

Bu kapsamda TREDAŞ çalışanları 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde atık toplama etkinliği gerçekleştirdi.

Her yıl 5 Haziran'da kutlanan Dünya Çevre Günü, insanların temiz bir çevreye olan duyarlılığını artırma ve çevreyi korumayı ve sürdürmeyi amaçlayan bilinçli bireylerin yetişmesini teşvik etmeyi hedefleyen TREDAŞ çalışanları farkındalık yaratacak çalışmalara katıldılar. TREDAŞ çalışanları evsel atıkların insanlar, doğa ve hayvan yaşamına verdiği zararlara dikkat çekerek Dünya Çevre Günü'nde Tekirdağ'ın Kumbağ Mahallesi’nde bir araya geldi.

Tekirdağ'ın turizm merkezlerinden biri olan ve yöre halkının sıklıkla ziyaret ettiği Kumbağ Plajında atık toplama etkinliği gerçekleştiren TREDAŞ çalışanları, atık toplamanın yanında çevrenin korunmasını desteklemek için geri dönüştürülebilir malzemeleri ayırdılar. Etkinlikte çevre temizliğinin önemi vurgulanırken, atıkların uygun geri dönüşüm kanallarına yönlendirilmesinin önemi de vurgulandı.

2020 yılında “Sıfır Atık” belgesi almaya hak kazanan TREDAŞ, çevre bilincinin oluşması için gerçekleştirdiği projelerle bu farkındalığı öne çıkarmayı sürdürüyor.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.