Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya Üniversitesi’nde Konserli Mezuniyet

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarının mezuniyet töreninde sahne alan mezun öğrenciler, bireysel performansları ile takdir topladı. Mezun olan 4 öğrenci, sahne performanslarının ardından keplerini coşkuyla attılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 00:13
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Trakya Üniversitesi’nde Konserli Mezuniyet

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarının 2023/2024 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Devlet Konservatuvarı Salonu’nda düzenlenen törene; Rektör Yardımcısı ve Konservatuvar Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan törende, Trakya Üniversitesi tanıtım filmi gösterildi. Törende mezun olan öğrencilerden Duygu Dedeoğlu, Görkem Cevizli, Ecenur Yüce ve Hüseyin Cenker Bilen, dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini seslendirdikleri mezuniyet performansları ile katılımcılardan beğeni topladı.

MEZUN OLAN 5 ÖĞRENCİDEN 4’Ü KEP ATTI

Dönem birincisi Ece Dikbıyık’ın yurt dışında olması nedeniyle katılamadığı törende öğrenciler adına konuşmayı ise dönem ikincisi Hüseyin Cenker Bilen yaptı. Bilen, konuşmasında emekleri nedeniyle akademisyenlere ve velilere teşekkür ederken; mezun olan öğrencilere de hayatlarında başarılar diledi.

Bilen’in konuşmasının ardından törende Prof. Zafer de konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti. Zafer, akademisyenlere ve velilere de teşekkür etti. Törende, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun videolu mesajı da gösterilirken; öğrenciler de meslek andı içti. Meslek andının ardından törende mezun olan 4 öğrenci birlikte kep atarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar. Tören, Prof. Zafer tarafından akademisyenlere takdim edilen ödüller ile sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.