Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya Üniversitesi’nde 29 Ekim Coşkusu Yaşanacak

Trakya Üniversitesi, Cumhuriyetimizin 101. yılı için çeşitli etkinliklerle dolu bir kutlama programı hazırladı. Kutlamalar, üniversitenin farklı birimlerinin katkılarıyla renkli ve anlamlı etkinliklere sahne olacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
Trakya Üniversitesi’nde 29 Ekim Coşkusu Yaşanacak

Kutlamaların ilk etkinliği, 29 Ekim Salı günü saat 13.30’da Karaağaç Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Geleneksel hale gelen “Fidan Dikim Töreni”, bu yıl da Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Ardından saat 14.00'te, Mimar Kemaleddin Sergi Salonu’nda Güzel Sanatlar Fakültesi ile Sofya Ulusal Sanat Akademisi iş birliğiyle düzenlenen “Cumhuriyet’in 101. Yılı Uluslararası Karma Sergisi” sanatseverlerle buluşacak.

Kutlamalar, 30 Ekim Çarşamba günü Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak programda, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Bayır ile Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler açılış konuşmalarını yapacak.

Programın akademik bölümünde, Dr. Öğr. Üyesi Yücel Atilla Şehirli tarafından verilecek “Cumhuriyet’in İlanı ve Nitelikleri” konulu konferans yer alacak. Ayrıca, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri tarafından hazırlanan “Cumhuriyet’i Nasıl Kurduk” isimli oratoryo sahnelenecek.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın hazırladığı “Atatürk ve Cumhuriyet Kitapları Sergisi”, 24 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında Merkez Kütüphane'de ziyaretçilerini ağırlayacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.