Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Toplu Alışverişlerde Bizim İçin Avantaj Yaratacak”

Edirne’de bir çikolata markası çalışanı Elif Uç, temassız ödeme limitinin yükseltilmesi kararı hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Toplu alışverişlerde özellikle bizim için avantaj yaratacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 14:47
Kaynak: HİLAL PEKER
“Toplu Alışverişlerde Bizim İçin Avantaj Yaratacak”

Edirne’de faaliyet gösteren bir çikolata markasında çalışan Elif Uç, 1 Temmuz’dan itibaren temassız ödeme limitinin 750 liradan bin 500 liraya yükseltilmesi kararı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Uç, yaptığı açıklamada, bu kararın özellikle toplu alışverişlerde kendileri için büyük bir avantaj yaratacağını belirtti.

Yeni temassız ödeme limiti kararı, Edirne’de işletmeler tarafından olumlu karşılanırken, vatandaşlar da bu yeniliğin günlük hayatlarını kolaylaştıracağı görüşünde birleşiyor.

“MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ ARTIRACAK”

Uç; "Temassız ödeme limitinin bin 500 liraya yükseltilmesi, müşterilerimizin daha hızlı ve kolay alışveriş yapmasını sağlayacak. Özellikle pandemi döneminde temassız ödeme yöntemlerinin kullanımının arttığını gözlemliyoruz. Müşterilerimiz, yüksek limit sayesinde daha büyük miktarda alışveriş yaparken bile temassız ödemeyi tercih edebilecekler. Bu da hem bizim işimizi hızlandıracak hem de müşterilerimizin memnuniyetini artıracak” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.