Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TKP’den Batı Ekspres’e ziyaret

Türkiye Komünist Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Emre Gebeş, Batı Ekspres’i ziyaret etti. Gebeş, yaptıkları harcamaları Edirnelilerin bileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 17:08
Kaynak: MERT ERİŞKİN
TKP’den Batı Ekspres’e ziyaret

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Edirne Belediye Başkan adayı Emre Gebeş ve Süloğlu Belediye Meclis Üyesi Umut Cem Polat Batı Ekspres’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Edirne’nin sorunlarına değinen Gebeş, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) ve alt yapı sorunuyla ilgili görüşlerini açıkladı.

“ETUS’UN SAATLERİNİ AYARLAMAK ZOR DEĞİL”

Gebeş, “Edirne’nin bir ucundan diğer ucuna 1 saatte gidebiliyoruz ama bu şehirde ulaşım diye bir sorun var. ETUS sürekli geç geliyor. İstanbul’da da ulaşım yetersiz ama buradakinden çok daha da iyi. Şunu yapmak zor bir şey değil. ETUS’ların birçoğu KYK yurtlarının önünden kalkıyor. Öğrencilerin okul saatlerine göre ETUS’ları ayarlayabiliriz. Bu kadar zor bir şey değil” dedi.

“EVİMİN ÖNÜNDEKİ ÇUKURA İSİM VERECEĞİM”

Altyapı hakkında konuşan Gebeş, “Alt yapının problemli olduğunu biliyoruz. Benim evimin önünde 2009 yılından beri bir çukur var ve biz o çukura isim koyacağız. Aynı çukur 2009 yılından beri duruyor. O çukurun orada olduğunu herkes biliyor. Bunları görmek için sokakta iki adım yürümek yeterli ama bunu çözmek için bunu istemek lazım. O parayı harcamak istemek lazım. Biz komünistler olarak şunun sözünü veriyoruz; biz o parayı oraya harcayacağız ve vatandaşlara faturasını sunacağız. Vatandaş neye ne kadar para verdiğimizi görecek. Edirne’de neye ne kadar para harcandığını kimse bilmiyor” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.