Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ticaret Bakanlığı'ndan Yeni Çalışma Düzenlemesi

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, Ticaret Bakanlığı'nın berber, kuaför ve güzellik salonu çalışma saatlerine ilişkin yaptığı açıklama hakkında konuştu. Özsoy, yapılacak uygulamanın doğru olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 15:33
Kaynak: HİLAL PEKER
Ticaret Bakanlığı'ndan Yeni Çalışma Düzenlemesi

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, Ticaret Bakanlığı'nın berber, kuaför ve güzellik salonu çalışma saatlerine ilişkin yaptığı açıklama hakkında görüşlerini paylaştı. Özsoy, Ticaret Bakanlığı'nın yeni düzenlemesini doğru bulduğunu belirterek, “Uygulama yerinde bir karar. Hem bizim hem de çalışanlarımızın haftanın bir günü dinlenmesi sağlanmış olacak” dedi.

Ticaret Bakanlığı, yaptığı açıklamada, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdiğini duyurdu. Açıklamada, “Bu işletmelerin Valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Ticaret Bakanlığımızca idari yaptırım uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.

“DAHA KALİTELİ HİZMET SUNMAMIZA KATKI SAĞLAYACAK”

Yeni düzenleme ile ilgili düşüncelerini paylaşan Özsoy, “Bu uygulama hem sektör çalışanlarının dinlenme ihtiyacını karşılayacak hem de daha kaliteli hizmet sunmamıza katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Özsoy, uygulamanın doğru olduğunu belirterek, işletme sahiplerinin de bu karara destek vermesinin önemine dikkat çekti.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.