Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEZGAHLAR SON DEFA KURULDU

Edirne’de her hafta kurulan Cumartesi pazarı bugün eski yerinde son defa kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2023 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2023 13:36
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TEZGAHLAR SON DEFA KURULDU

Edirne Belediyesi’nin vermiş olduğu yıkım kararı sonrası geçen hafta yapılan toplantıyla yeni pazar yeri netleşmişti. Eski yerlerinde son defa tezgahlarını kuran esnaflar yeni pazar yerinden memnun olduklarını belirttiler.

Üç ay sonra eski yerlerine dönecekleri için bir süre dişlerini sıkacaklarını söyleyen pazar esnafı, Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır’ın da bu konuyla yakından ilgilendiğini ve esnafı mağdur etmemek adına yeni pazar yerindeki elektrik, su, tuvalet gibi ihtiyaçları belediye yetkilileriyle görüşüp hallettiğini belirttiler.

“ÜÇ AY SABREDECEĞİZ

Pazar esnaflarından Faruk Ule yeni pazar yerinin konum olarak iyi yerde olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bugün burada son defa tezgahlarımızı açtık. Yeni pazar yerimizden konum olarak memnunuz. Margi ve Migros arasında kaldığı için yabancı turistler Margi’ye geldiklerinde bize de uğrarlar.Şeref başkanımıza çok teşekkürlerimi iletiyorum. Geçtiğimiz hafta yaptığımız toplantıda da isteklerimizi dinledi. Yeni pazar yerimizdeki ihtiyaçlarımızı da gidermeye çalışıyor. Umarım tüm esnaf arkadaşlarım için hayırlı olur. Üç ay sabredeceğiz.”

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.