Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tetik’ten sokak hayvanları sözü

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, CHP İpsala Belediye Başkan adayı Cenan Tetik ile sokak hayvanları konusunda gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada; “Sokak hayvanları konusunda sivil toplum örgütleriyle ortak çalışacağına söz verdi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 18:34
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Tetik’ten sokak hayvanları sözü

Edirne’de Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala Belediye Başkan adayı Cenan Tetik ile bir araya geldi.

Aydın, Tetik ile İpsala’daki sokak hayvanlarının yaşadığı problemler ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Tetik ile görüşmesinin ardından Aydın, konuyla ilgili Batı Ekspres’e açıklama yaptı.

“STÖ’LERLE ORTAK ÇALIŞACAĞINA SÖZ VERDİ”

Tetik’in İpsala’daki sokak hayvanları için sivil toplum örgütleri ile çalışmak istediğini söyleyen Aydın; “Çok donanımlı, nahif bir insan ve işi ehline bırakmak istiyor. Sokak hayvanları konusundaki sorunları bizimle el birliğiyle çözmek istediğini söyledi. Kendilerine yardımcı olmamızı istedi. İpsala’daki sokak hayvanlarının problemini bizimle ortak proje düzenleyerek çözmek istediğini belirtti. Sokak hayvanları konusunda sivil toplum örgütleriyle ortak çalışacağına söz verdi. Realist bir insan. Meclis üyeliği listesinde bulunan adayları da bu konuda kendisiyle aynı fikirdeler” ifadelerini kullandı.

“PROJELERİMİZİ SUNACAĞIZ”

Aydın, sokak hayvanları ile ilgili taleplerinin yer aldığı çalışmaları Tetik ile paylaşacaklarını belirterek; “Biz de sokak hayvanları ile ilgili çalışmalar yapan bir sivil toplum örgütü olarak projelerimizi kendilerine sunacağımızı söyledik. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İpsala Belediye Başkanlığı’na seçilmesi halinde bizim çizeceğimiz yol haritasına göre ortak bir noktada buluşularak çalışma yapılacaktır. Kendisine samimi misafirperverliği için teşekkür ederiz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.