Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TERZİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEDİ

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Elektrik Birimi’nin yan sokağı olan Soğuk Çeşme Sokakta çöpler yaklaşık bir haftadır toplanmıyor. Çevredeki vatandaşlar belediyenin binayı tadilattan geçirdiği ve çöplerini bir haftadır sokakta bıraktığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 17:42
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TERZİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEDİ

Edirne Belediyesi, kendi çöpünü bir haftadır toplamıyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Elektrik Birimi çatısı geçtiğimiz günlerde tadilattan geçirilerek, oluşan çöpler binanın yan ve arka cephesinin bulunduğu Soğuk Çeşme Sokağa atıldı.

Fakat çevredeki vatandaşların aktardığına göre bir haftadır Edirne Belediyesi, kendi sebep olduğu atıkları ve sokakta bulunan çöp konteynerlerindeki çöpleri toplamadı.

Yaşanılan kirlilikten dolayı sokakta yaşayanlar duruma isyan ederek “Kaç kere söylememize rağmen burayı temizlemediler. Çıkarttıkları çöpleri de buraya koydular ama bir haftadır bu çöpleri kimse kaldırmadı. Evimize misafir çağıramıyoruz sokağımız çöplük içerisinde. Edirne Belediyesi’ne ait binanın tam arkasını çöp götürüyor. Hiç mi görmezler, hiç mi bu çöpleri toplamazlar. Terzi kendi söküğünü dikemez deyimi burada yaşanıyor” dediler.

Yine aynı bölgede yaşayan bir esnaf, Belediyenin hafriyat atıklarını da yolun karşısında bulunan belediyeye ait kantarın yan tarafında bulunan alana döktüğünü, aylarca buradan kaldırmadığını, her seferinde uyardıklarını söyledi. Hafriyat atıklarından dükkanlarının içinin toz toprak dolduğunu söyleyen mahalle sakini; “Belediyeye ait kamyonlar hafriyat atıklarını buraya döküyorlar. Belediyenin bu pisliğinden biz bıktık. Aylardır burası bu durumda. Hafriyat kumlarını döküyorlar, kum yığınına dönüyor, tozdan, topraktan, çöpten dükkandan dışarıya çıkamıyoruz. Sürekli söyledik belediyeye ama kimse gelip bir müdahalede bulunmadı” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.