Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temiz Dolabım Yarın Ulus Pazarı’nda

Edirne’de ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, Ulus Pazarı’nda tezgah açacaklarının müjdesini vererek; “Yarın Ulus Pazarında Temiz Dolabım tezgahını açıyor. Bütün Edirnelilere duyurmuş olalım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 15:34
Kaynak: HİLAL PEKER
Temiz Dolabım Yarın Ulus Pazarı’nda

Ulus Pazarı, her hafta çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken önemli bir alışveriş noktası. Edirne’de ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, yarın pazarda tezgah açacaklarını belirterek, uygun fiyatlı ve kaliteli ikinci el eşyaları Edirnelilerle buluşturacaklarını duyurdu.

Pandemi sürecinde başladığı pazarcılık serüvenine pandemi sonrası ara veren Sevinç, uzun bir aradan sonra tekrar pazara dönmenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Sevinç, tüm Edirnelileri tezgahına davet etti.

“YAZ SEZONU BOYUNCA YAZ GİYİM EŞYALARIMIZI SUNACAĞIZ”

Sevinç, yaptığı açıklamada; “Ulus Pazarında talepten dolayı tezgah açmak biraz zor. Yaz sezonu için Nisan ayından beri yer araştırıyorum. Bu hafta görüşme sağladım. Yarın Ulus Pazarında Temiz Dolabım tezgahını açıyor. Pazara çıkma fikri ilk küçük dükkanımda ortaya çıktı. Baktım müşterim duymuyor, tanımıyor. Dedim ki onlar bana gelmiyorsa ben onlara gideyim. Bunun için de en iyi yer pazar. Pandemi sürecinde başlamıştık sonrasında ara verdik. Ama şimdi tekrar pazara geri dönüyoruz. Bütün Edirnelilere duyurmuş olalım. Yarın tezgahımıza bekliyoruz. Yerim şu an belli değil, sabah netleşecek. Elbise ağırlıklı ürünler olacak. Yaz sezonu boyunca yaz giyim eşyalarımızı sunacağız. Çocuk giyim ürünlerini de çıkarmayı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.