Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da veda ve vefa programı düzenlendi

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından tayinleri çıkan müftülük personelleri için veda ve vefa programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
Tekirdağ’da veda ve vefa programı düzenlendi

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş’ın Zonguldak İl Müftülüğü’ne, İl Müftülüğü Şube Müdürü Raşit Bayraktar’ın Çaycuma Müftülüğü’ne, Süleymanpaşa Müftülüğü Şube Müdürü Muhammet Kapoğlu’nun Ankara Polatlı Müftülüğü’ne tayinleri çıkması nedeniyle Veda ve Vefa Programı düzenlendi.

Programda konuşan Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök; “Hüzünlenmemek elde değil. Canımızdan can gidiyor. Çok kıymetli iki hocamızı Zonguldak’a, bir hocamızı da Ankara’ya uğurluyoruz. Bizi Tekirdağ da buluşturan bir kader var, bir irade var. Bizler bir davanın mensuplarıyız. Bir aşkımız bir idealimiz bir amacımız var. Bugün burada dava arkadaşları olarak bir araya geldik. Sizlerde vefa göstererek bu programda bizleri yalnız bırakmadınız. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bizler yaptığımız her çalışmada, yeni görev yerlerine uğurladığımız bu hocalarımızı her zaman hatırlayacağız ve hayırla yâd edeceğiz. Rabbim sağlık içerisinde ailelerinizle mutlu yaşamayı nasip eylesin, haklarınızı helal ediniz bizden yana bir hak varsa da helal olsun. Rabbim güzel hizmetler icra edebilmeyi nasip eylesin’’ dedi.

“KARDEŞİNİZ OLDUĞUNU UNUTMAYIN”

Tayini çıkan Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş; ‘‘Bizler burada büyük bir aileydik. Bu programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle de yakinen çalıştığım Kur’an Kursu hocalarımıza da bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Hem gönlümde hem zihnimde hoş bir seda ile buradan Zonguldak’a taşınıyorum. Orada da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın, haklarınızı helal edin bizden yana bir helallik varsa da helal olsun” ifadelerine yer verdi. Tayini çıkan Şube Müdürleri Raşit Bayraktar ve Muhammet Kapoğlu’nun selamlama konuşmalarından sonra program sona erdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.