Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da ‘Veda Programı’ Düzenlendi

Tekirdağ Adliyesinden başka adliyelere ve Tekirdağ’da faaliyete geçen Bölge Adliye Mahkemesine tayin olan hakim ve savcılar için ‘Veda Programı’ düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
Tekirdağ’da ‘Veda Programı’ Düzenlendi

Tekirdağ Adliyesinde düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever, 2. İdare Mahkemesi Başkanı Alper Karaaslan, Vergi Mahkemesi Başkanı Halil Gündüz, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, hakimler, savcılar ve Tekirdağ Adliyesi personeli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Soytürk; “İnşallah gittiğiniz yerde güzel anılar biriktirirsiniz. Devlete bu güne kadar çok önemli hizmetler yaptınız, adalet dağıttınız. Yine adaleti en iyi şekilde tecelli ettireceğinize eminiz. Yeni yeleriniz hepinize hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Soytürk, İzmir Adliyesine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül’e, Bölge Adliye Mahkemesine tayin olan Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin’e, Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanlığına atanan 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever ile diğer hakim ve savcılara ilimizde vermiş oldukları hizmetler sebebi ile plaket taktim etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.