Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ'da Küçük Boksörler Başarılarıyla Adından Söz Ettirmek İstiyor

Tekirdağ'da katıldıkları müsabakalardan madalyalarla dönen sporcular, Türkiye ve dünya şampiyonalarında da derece elde etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 12:26
Kaynak: AA
Tekirdağ'da Küçük Boksörler Başarılarıyla Adından Söz Ettirmek İstiyor

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları boks antrenörü Burhan Deme, eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen hafta Bilecik'te düzenlenen Cumhuriyet Kupası'na katılan sporculardan Azat Kaya, Çağdaş Dilek, Kemal Sıraç İnce altın madalya kazanırken, Halil Kaya, Ali Karul ve Ahmet Efe Taş bronz madalya elde etti.

Ahmet Aygün Gençlik Merkezi'nde antrenmanlarını sürdüren sporcular, başarılarına yenilerini ekleyip milli takıma girerek ülkelerini yurt dışında temsil etmek istiyor.

Boks antrenörü Burhan Deme sporcularının gelecek yıllarda adlarından söz ettireceğini söyledi.

Sporcularının katıldıkları müsabakalardan derecelerle döndüğünü ifade eden Deme, "Farklı yaş gruplarında 57 sporcuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müsabakalara katılan gruplarımız da var. Bir hafta önce 6 sporcumuzla müsabakadan geldik. Sporcularımızın hepsi oradan madalyayla döndü. Bundan sonra yeni müsabakalar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Deme, sporcularının umut vaat ettiğini aktararak, gelecek yıllarda Tekirdağ'ın adını daha çok duyuracaklarını dile getirdi.

Gençlerin, çocukların her zaman sporcun içinde olması gerektiğini belirten Deme, "Sporcularımıza daha fazla destek olması onları olumlu anlamla çok fazla etkileyecek. Şu ana kadar istediğimiz desteği göremedik. Kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocukların çalışacağı rink yok. Sporcularımız ringi müsabakaya gittiğimizde görebiliyor. Salonumuzda eksiklerimiz var. Eksikliklerin giderilmesi, gerekli desteğin sağlanmasıyla çocuklar daha da başarılı olacaktır." diye konuştu.

Sporculardan Azat Kaya da bir yıldır boks yaptığını ve katıldığı 3 müsabakadan da madalyayla döndüğünü ifade etti.

Çağdaş Dilek ise ilk defa katıldığı bir organizasyonda madalya kazandığını, daha fazla çalışarak her zaman kürsüde olmak için mücadele edeceğini aktardı.

Kaynak: AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.