Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKİRDAĞ’DA 101’İNCİ YILA SATRANÇ TURNUVASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı nedeniyle satranç turnuvası düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 17:44
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TEKİRDAĞ’DA 101’İNCİ YILA SATRANÇ TURNUVASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen turnuva, Büyükşehir Belediyesi Hasan Ali Yücel Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan her yaştan 96 yarışmacı, en iyi hamleyi yapabilmek için yarıştı. 3 kategoride gerçekleştirilen ve 2 gün boyunca devam eden turnuva, kıyasıya rekabete sahne oldu. 6 turdan oluşan turnuvada satrançseverler, zekâlarını ve stratejilerini yarıştırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya, kupa ve hediyelerini takdim etti. Satranç turnuvası ile ilgili konuşan Başkan Albayrak; “13 Kasım Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşu’nun 101’inci yılı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen satranç turnuvasının ödül törenine katılarak derece alan katılımcılara kupa ve madalyalarını takdim ettik. 2 gün süren turnuva boyunca emek veren ve kıyasıya yarışan tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Turnuva boyunca özverili çalışmaları ve destekleri için Türkiye Satranç Federasyonu heyetine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.