Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin: “Yeni Nesil Siyasete Öncülük Edeceğiz”

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, Türkiye'nin yeni bir muhalefet anlayışına ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Tekin, ülkenin artık kutuplaşmadan, çatışmadan, nefret dilinden ve korkuları körüklemekten uzak, onarıcı ve yapıcı bir siyaset diline ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
Tekin: “Yeni Nesil Siyasete Öncülük Edeceğiz”

Tekin, yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin, klasik çatışmacı siyaset kurguları arasında yeni bir yol inşa eden, içerde ortak paydalara, dışarda ise İslam dünyası ve kültürel coğrafyaya odaklanan yeni nesil bir siyaset tarzına ihtiyacı var. Saadet Partisi olarak bu yeni dönemde, toplumun birliğini önceleyen, yapıcı ve çözüm odaklı bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz” dedi.

Siyasetin makam, para veya kişisel tatmin için yapılmaması gerektiğine dikkat çeken Tekin, "Bizler, insanımızın gönlünden kopup gelen bir 'Allah razı olsun' duasına hiçbir şeyi değişmeyiz. Makamlar gelip geçicidir ve milletin emanetidir. Bu emaneti namusumuz bilip, hakkını vermek için gayret göstereceğiz" diye konuştu. Tekin, bu hassasiyeti taşımayan kişilerin ne siyasetçi ne de yönetici olabileceğini ifade etti.

Saadet Partisi'nin yeni dönem siyaset anlayışıyla Türkiye'de farklı bir muhalefet modeli oluşturmayı hedeflediğini belirten Tekin, bu yaklaşımla halkın gönlünde yer edinmeye devam edeceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.