Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin: “Yanlış Politikalar Terk Edilmeli”

ABD'nin İsrail rejimini korumak amacıyla Akdeniz'e gönderdiği USS Wasp adlı amfibi hücum gemisinin İzmir Limanı'na demirlemesine karşı Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin'den sert bir tepki geldi. Tekin, hükümete yanlış politikalardan acilen vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
Tekin: “Yanlış Politikalar Terk Edilmeli”

Av. Sinan Tekin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "ABD'nin İsrail’i korumak üzere bölgeye gönderdiği USS Wasp adlı amfibi hücum gemisi İzmir Limanı'na demirledi. Aynı gemi, ağustos ayında da Akdeniz’de Türk savaş gemisi TGC Anadolu ile ortak eğitime katılmıştı. Ancak hükümet, İsrail’e giden yakıtın vanalarını kapatmak için adımlar atarken, iki Filistinli kardeşimizi deport etmeye çalışmıştı. Şahsiyetli dış politika vurgusu yaptıkça, hükümetin Batı çıkarları doğrultusunda attığı adımlar halkımızda infiale yol açmaktadır. Ülkemizin limanları zalimlerin ikmal ve lojistik noktası olamaz ve olmamalıdır. Irkçı Siyonizm’in ülkemizi ve bölgemizi savaş alanına çevirmesine izin verilmemelidir. Ayrıca, sürekli Arap ülkelerinin Filistin konusundaki ikiyüzlülüğünden bahseden iktidar çevreleri, bugünlerde üç maymunu oynamaktadır."

Tekin, hükümetin dış politikasını eleştirerek, ülkenin uluslararası arenadaki tutumunun ve politikalarının acilen gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.