Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin: “Yaktılar, Yıktılar, Katlettiler”

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, 11 Eylül İkiz Kuleler saldırılarının üzerinden geçen 23 yılın ardından ABD ve çok uluslu koalisyon güçlerinin İslam coğrafyasında 5 milyondan fazla Müslüman’ın hayatını kaybetmesine sebep olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
Tekin: “Yaktılar, Yıktılar, Katlettiler”

Sinan Tekin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "11 Eylül 2001 tarihinden sonra ABD yeni bir Haçlı Seferi başlatmıştır. Başlatılan bu haçlı seferi sonrasında İslam coğrafyası tarumar oldu. Afganistan ve Irak’ın işgal edilmesiyle başlayan süreç, Batı rejisörlüğünde Arap Baharı’yla devam etti. Mısır, Suriye, Libya, Yemen gibi birçok İslam beldesinde çıkartılan iç savaşlarla milyonlarca Müslüman katledildi, milyonlarcası da evinden yurdundan oldu." ifadelerini kullandı.

Tekin, 23 yıl önce başlatılan Haçlı Seferi'nin İslam beldelerinde yıkıma yol açarken, Siyonist İsrail’in ise en güvenli zamanlarını yaşadığını ve Gazze’de soykırım yapmasına neden olduğunu vurguladı. Tekin, "Gelinen noktada hâlâ İslam beldelerindeki kargaşa ve işgal son bulmuş değil. İsrail ise Gazze’de acımasız soykırımına devam ediyor." diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.