Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taybıllı sessizliğini bozdu

CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı Harika Taybıllı Batı Ekspres’e konuştu. Taybıllı, CHP İl Başkanı Samet Kahraman’ın “Örgütü ezip Genel Merkez’e başvuru yaptı” sözlerine yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 19:35
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Taybıllı sessizliğini bozdu

CHP’de, Edirne Merkez İlçe Başkanlığına yapılan aday adaylığı başvuru süresinin 5 Aralık tarihinde bitmesi sonrası, Genel Merkez’e aday adaylığı başvurusunda buluna Harika Taybıllı, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman’ın “Örgütü ezip başvuruda bulundu” açıklamasına cevap verdi. Taybıllı; “Genel Merkez örgütün başı, burada örgütü ezmek söz konusu olamaz. İlçeye yapılan başvurular da Genel Merkezde toplanıyor. Sakınca olsa Genel Merkez benim başvurumu kabul etmezdi. İl Başkanı neden böyle bir açıklama yapmış bilmiyorum ama ben de bu partide İlçe Başkanlığı yapmış birisi olarak işleyişi gayet iyi biliyorum” şeklinde konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın bir televizyon kanalına konuk olduğu programda, önseçim istediğini söylemesi üzerine, önseçim konusundaki düşüncelerini açıklayan Taybıllı; “Önseçim konusu Genel Merkez’in takdirindedir. Genel Merkez ne takdir ederse doğrusu o olur. Aday belirlemede hangi yöntem olursa biz belirlenen adayın arkasında dururuz ve çalışmalarımızı bu yönde yaparız” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.