Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAŞIMALI EĞİTİM SERVİSLERİ DENETLENDİ

Havsa’da taşımalı eğitimde öğrenci taşıyan servisler Milli Eğitim, polis, jandarma ve belediye görevlileri tarafından ortaklaşa denetlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2023 12:52
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TAŞIMALI EĞİTİM SERVİSLERİ DENETLENDİ

Edirne’nin Havsa ilçesinde öğrencilerin daha güvenli bir şekilde okula ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki tüm taşımalı eğitim servisleri denetlendi.

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Havsa Jandarma Komutanlığı, Havsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Havsa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen denetlemenin ardından batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Öğrencilerimizin güvenliği her zaman önceliğimizdir. Bu nedenle ilçemizdeki taşımalı eğitim servislerini düzenli olarak denetliyoruz. Bugün gerçekleştirilen denetlemelerde araçların teknik ve fiziki durumları incelendi. Sürücülerin ehliyet ve sicil kontrolleri yapıldı. Ayrıca, araç içi güvenlik önlemleri ve öğrenci taşıma kuralları da titizlikle gözden geçirildi. Öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okula gitmelerini sağlamak için bu denetlemeleri düzenli olarak sürdüreceğiz. Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışarak öğrencilerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini hedefliyoruz”

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.