Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksi döner ilgi odağı oldu

Edirne’de uzun yıllardır dönercilik yapan Tarık Aksigör, taksi şeklinde tasarladığı seyyar aracı ile döner satıyor. Aksigör, seyyar arabasına “Taksi Döner” adını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 10:38
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Taksi döner ilgi odağı oldu

Edirne’de 28 yıldır dönercilik yapan Tarık Aksigör, Talatpaşa Mahallesi Mezbaha Değirmen Sokak’ta, Konya’da tasarımını yaptırdığı seyyar aracı ile döner satışı yapıyor. Taksi şeklinde tasarlanmış aracın herkes tarafından ilgi gördüğünü belirten Aksigör, herkesi dönerini yemeye davet etti. Aksigör, aracının henüz tamamlanmadığını, tamamlandığında daha güzel olacağını kaydetti.

Aksigör, “Ben bu işe 1996 yılında Edirne’nin Yediyolağzı mevkiinde başladım. Bu dekorasyonu arkadaşımın tavsiyesi üzerine Konya’da özel bir ustada yaptırdım. Edirne’de tek bende var bu araç. Aracımın yapımı yaklaşık 2 ay sürdü. Henüz arabam tam anlamıyla tamamlanmadı ama tamamlandığında daha güzel olacak. Aracımın henüz ışıklandırmasını yapılmadı, şu anlık sadece farları yanıyor. İleriki zamanda daha fazla ışık süslemesi yapacağım. Aracımı gören vatandaşların ilgisi çok güzel oldu. Hem döner yiyorlar hem de fotoğraf çektiriyorlar. Arabamızın ismine ‘Taksi Döner’ dedik. Döner fiyatlarımız ise ekmek arası 50 TL, lavaş 70 TL. Herkesi dönerimizi yemeye bekliyorum” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.