Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takım Elbiseler Düğün Sezonuna Hazır

Edirne’de düğün sezonunun başlamasıyla birlikte sezon hazırlıklarını tamamlayan takım elbise dükkânı işletmecisi Metin Barmanbay, “Şu an sezonluk satışlarımıza daha yeni başlıyoruz ama hazırlığımızı yaptık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 09:36
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Takım Elbiseler Düğün Sezonuna Hazır

Edirne’de havaların ısınması ve düğün sezonunun açılmasıyla düğün telaşına giren vatandaşlar uygun ve kaliteli ürün bulmak için birbirleriyle yarışıyor.

Edirne’nin Saraçlar Caddesi’nde 15 yıldır takım elbise dükkanı işleten Metin Barmanbay, yaz sezonuna hazır olduklarını vurgularken; “Herhangi bir aksilik yaşamamamız halinde sezonu dolu dolu herkese hitap edeceğimiz kadar çeşidimizle düğüncüleri bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“HAZIRLIĞIMIZI YAPTIK”

Barmanbay, “Şu an sezonluk satışlarımıza daha yeni yeni başlıyoruz ama hazırlığımızı yaptık. Biz Aralık'ın 15’yle Ocak'ın 30 arasında stoklarımızı hazırladık. Herhangi bir aksilik yaşamamamız halinde sezonu dolu dolu herkese hitap edeceğimiz kadar çeşidimizle düğüncüleri bekliyoruz. Şu anda her şey dahil 4 bin 400 TL’ye outlet skalada takım elbisemiz var. Damatlık için yeni koleksiyonda da sadece 6 bin TL’lik ürünlerimiz mevcut. 15 yıldır şehri giydirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“HEPSİ BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN GÜZELLİKTE”

Takım elbiseler hakkında bilgi veren Barmanbay, “Giyecek kişinin keyfine kalmış. Biz yeleğini de veriyoruz. Öyle bir şey ki düğünün belli bir saatinde yelekli üçlü sette kalıyor. Sonra o ceket çıkıyor üstünden ve daha sonrasında sadece pantolon ve yelekle kalıyor. Artık hava sıcaklıkları önümüz hafta itibariyle tavan yapmaya başlayacak. Yelek, ceket ve pantolon olmak üzere üçü bir kombinasyonda. Hepsi birbirini tamamlayan güzellikte. Koleksiyonu böyle hazırladık” sözlerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.