Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tabakoğlu’ndan Duygusal Veda; “Eşim Olmasaydı Olmazdım”

Trakya Üniversitesi 9. ve 10. Dönem Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, bugün düzenlenen rektörlük devir teslim töreninde eşine teşekkür ederek; “Değerli eşim her an yanımdaydı. Ben, kendisi olmasaydı olmazdım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 17:29
Kaynak: HİLAL PEKER
Tabakoğlu’ndan Duygusal Veda; “Eşim Olmasaydı Olmazdım”

Trakya Üniversitesi 9. ve 10. Dönem Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkan Kongre Merkezi’nde yapılan törenle rektörlük görevini Prof. Dr. Mustafa Hatipler’e devretti. Tabakoğlu, görev süresi boyunca eşinin her zaman yanında olduğunu belirterek; yaptığı fedakârlıklar için eşine teşekkür etti.

Çocuklarının, işinin bitmesini beklerken büyüdüğünü söyleyen Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi’ni bir adım daha ileriye götürebilmek adına canla başla çalıştıklarını ifade etti.

“FEDAKÂRLIK GÖSTEREREK BEKLEDİ”

Eşine teşekkür ederek alkış rica eden Tabakoğlu; “Ben bu işlere girdiğimde ilk seçimde evladımız 1 yaşındaydı. İkinci seçimi kazandıktan sonrada evlatlarımız 2 ve 5 yaşındalardı. Biz göreve başladığımız ilk 3-4 ay gece saat 23.00-00.00’dan önce eve gidemiyorduk. Bu süre zarfında kontrol ettirdim. 333 gün, 8 yılın 1 yılı yurt içi ve yurt dışı görevlerde geçmiş. Yıllık izinlerimin de yarısından azını kullanabilmişim. Covid döneminde 6 günlük bir raporum var. Canla başla çalıştık, evlatlar burada ve yukarıda işimin bitmesini beklerken büyüdüler.  Değerli eşim her zaman yanımda oldu, evlat yetiştirirken pek çok fedakârlıkta bulundu. Pek çok sosyal sorumluluk projesini, “Geleceğim sensin” projesini yaparak pek çok evladın hayatına dokundu. KADEM'de kurucu başkanlık yaptı ve o dönemde bütün depremzede evlerin çoğuna tek tek girdi. Her an yanımdaydı.  Akademik olarak da aslında oldukça başarılı, şu anda doçentliğe zaten hazır. Ona rağmen bekledi. Bir şey olur diye fedakârlık göstererek bekledi. Ben, kendisi olmasaydı olmazdım. Çok teşekkür ve bir alkış rica ediyorum” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.