Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TABAKOĞLU: "GELECEĞİN MİMARLARINI YETİŞTİRİYORUZ"

Edirne’de Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde Betonart Yaz Okulu kapanış etkinliği gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2023 21:54
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TABAKOĞLU: "GELECEĞİN MİMARLARINI YETİŞTİRİYORUZ"

Edirne’de Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde Türk Çimento Limak Çimento, Çimentaş Çimento ve CHRYSO Türkiye iş birliğinde gerçekleşen yaz okulu kapanış etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, şirket temsilcileri, Trakya Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Bir hafta boyunca eğitim gören öğrencilerin yaptığı eserlerin tanıtılması ve ardından kapanış konuşmaları ve ödül töreni ile program son buldu.

“BETONDAN NE YAPILIRI GÖSTERDİNİZ”

“Geleceğin mimarlarını yetiştiriyoruz” diyen TÜ Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu “Medeniyetimizin en büyük eseri olan Selimiye ve Mimar Sinan’ın gölgesinde geleceğin mimarlarını yetiştiriyoruz. Çok farklı üniversitelerden evlatlarımızı görmek, hocaları burada görmek ve farklı sektörlerden insanları burada görmek çok güzel bir duygu. Betona dokundunuz, kokladınız eminim tadına da bakmışsınızdır. Öyle olunca da artık öğrendiniz. Bir betondan ne yapılır sorusunu bize gösterdiniz çok teşekkür ediyorum” dedi.

“CV’LERİ PARLAYACAK”

Mezun olduktan sonra sertifikaların CV’lerinde parlayacağına değinen Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Didem Baş şöyle ise konuştu: “Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni temsil etmek çok güzel bir duygu. Öğrencilerimiz için çok yararlı bir uygulama oldu. Uzmanlarla ve mühendislerle çalışarak gerçekleştirdiler bu projeyi ve mezun olacaklar sertifika aldılar ve o sertifika CV’lerinde parlayacak.”

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.