Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Kırklareli İl Sorumlusu Dr. Yunus Çolak, Deneyap Atölyesi Sorumlusu İnsunur Eryılmaz ve vakfın bursiyerleri Kadir Ir ile Abdulkadir Kılıç, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, T3 Vakfı’nın yürüttüğü projeler, Deneyap Atölyesi çalışmaları ve gençlere yönelik teknoloji odaklı eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ayrıca önümüzdeki döneme ilişkin planlanan projeler ve olası iş birlikleri de gündeme geldi.
Gençlerin bilim ve teknolojiyle buluşmasının önemine değinen Başkan Bulut, “Gençlerimizin bu alandaki gelişimine katkı sunmak, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. T3 Vakfı ile yürütülebilecek iş birliklerine açık olduğumuzu memnuniyetle ifade ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ
Kaynak: Haber Merkezi