Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SPAK’dan Ganos Dağları’nda tatbikat

Süleymanpaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Ganos Dağları'nda 26 kilometrelik bir parkuru başarıyla tamamlayarak ormanlık alanda alan arama kurtarma tatbikatını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
SPAK’dan Ganos Dağları’nda tatbikat

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (SPAK), Ganos Dağları'nda 26 kilometrelik bir parkuru başarıyla tamamlayarak ormanlık alanda alan arama kurtarma tatbikatını gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, tatbikatı başarıyla tamamlayan arama kurtarma ekibini tebrik etti. Tatbikatların olası bir acil durumda toplum güvenliği için önem taşıdığını belirten Uzunlar; “Bu zorlu görevde gösterdikleri üstün performans ve dayanıklılık için tüm ekip arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Afet İşleri Müdürümüz Turgut Ünsal’ın liderliğindeki SPAK ekibimizin profesyonelliği ve cesareti, Süleymanpaşa Belediyesi olarak bizleri gururlandırıyor. Onların bu tür tatbikatlarla kazandıkları deneyim ve beceriler, olası bir acil durumda toplumumuzun güvenliği için büyük önem taşıyor. Ekiplerimizin bu başarılı tatbikatı, onların her türlü zorlu koşula hazır olduklarının bir kanıtıdır. SPAK ekibimize, bu değerli çalışmaları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.