Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SP’li Aladağ: “Halkımız Borç İçinde, Acil Çözüm Gerek”

Son dönemde bireysel kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemeyenlerin sayısının 1 milyonu geçtiğini söyleyen Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, “Halkımız borç içinde, acil çözüm gerek.” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 14:16
Kaynak: ERGİN SÖZER
SP’li Aladağ: “Halkımız Borç İçinde, Acil Çözüm Gerek”

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, “Ülkemizde bu kadar borçlu olan başka bir halk yok. Ödenmeyen ve takipte olan borç toplamı 2 milyar doların üzerine çıkmış durumda. Bu, gerçekten kaygı verici bir tablo” dedi.

Aladağ, vatandaşların içinde bulunduğu bu zor durumun acil bir şekilde ele alınması gerektiğini vurguladı. “Halkımız borç içinde, geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu sorunlar, sadece bireyleri değil, aileleri ve toplumumuzu da olumsuz etkiliyor. Ekonomik krizden en çok etkilenen kesim, dar gelirli ve orta sınıf vatandaşlarımızdır” şeklinde konuştu.

Aladağ hükümetin acil olarak önlem almasını söyleyerek, “Borçların yapılandırılması, faiz oranlarının düşürülmesi ve sosyal yardımların artırılması gibi önlemler alınmalıdır. Bu önlemler, vatandaşlarımızın üzerindeki yükü hafifletecek ve onlara nefes aldıracaktır” dedi.

Aladağ, ayrıca, “Hükümetin bu sorunu görmezden gelmesi, ekonomik sıkıntıların daha da derinleşmesine yol açacaktır. Halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz ve sorunlarına çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.