Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sözlerimizin hepsini gerçek kılacağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, hane ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
“Sözlerimizin hepsini gerçek kılacağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne Emekli Öğretmenler Derneği’ni ziyaret etti. Ardından Barutluk Mahallesi ve Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki vatandaşların evlerine misafir oldu.

“ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

İlk olarak Edirne Emekli Öğretmenler Derneği’ni ziyaret eden İba, “Başkan Nazmiye Özdemir hocamız ve dernek üyesi hocalarımızla bizim için değeri çok büyük bir görüşme gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesilleri emanet ettiği değerli öğretmenlerimizin tecrübelerinden, önemli fikirlerinden istifade ettik. Her biri bir derya. Edirne’mizin hizmetkarı olmak için çıktığımız bu yolda, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizle ve bu mesleğe emek vermiş çınarlarımızla daima bir arada olacak, daima gönül birliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

“GÜZEL BİR EDİRNE İNŞA EDECEĞİZ”

İlk ev ziyaretine Barutluk Mahallesi’nden başlayan İba, “Bu akşam ev ziyaretlerimize Barutluk Mahallesi TOKİ mevkiinden başladık. Hemşehrimiz Melike Yumurtacı’nın hanesinde, Melike Hanım ve misafirleriyle bir araya geldik. Yediden yetmişe derler ya, işte tam olarak böyle bir ortamda, hemşehrilerimle çok hoş bir akşam yaşadık. Güzel sohbetleri, sıcacık çayları, gönülden destekleri ve konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Sözlerimiz var. Her birine çok daha güzel bir Edirne inşa edeceğiz. Hep birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE’MİZİN ÖZEL DEĞERLERİSİNİZ”

Ziyaretlerine devam eden İba misafir olduğu bir evde şu ifadelere yer verdi: “Barutluk Mahallesi TOKİ mevkiindeki hemşehrimiz Deniz Yılmaz’ın hanesine konuk olduk; güzel ailesi ve hoş sohbet misafirleriyle bir arada olduk. Özel evlatları, melek kalpli Neslihan’ın cana yakınlığı, enerjisi gecemizi aydınlattı. Neslihanımız ve tüm özel meleklerimiz için çalışmalarımız hazır. Her biriniz, Edirne’mizin özel değerlerisiniz.”

“EDİRNE’MİZE SÖZLERİMİZ VAR”

Ev ziyaretinde verdiği sözlerin gerçekleşeceğine değinen İba, “Şükrüpaşa Mahallesi’nde Nilgün ve Uğur Irmak çiftinin konukları olduk. Bizlere evlerinin kapılarını açarak davet eden, yüreklerinin sıcaklığını ve samimiyetlerini hissettiren hemşehrilerimize ve Edirne’mize sözlerimiz var. Az kaldı, hepsini gerçek kılacağız” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE EDİRNE’YİZ”

Son olarak Nigar ve Ziya Cule’nin evine misafir olan İba, “Cumhur İttifakı olarak Barutluk Mahallesi Belkop Sitesi’nden, hemşehrilerimiz Nigar ve Ziya Cule çiftinin evlerine MHP İl Başkan Yardımcımız Hafife Balkan Delen ile birlikte misafir olduk, akşam çaylarımızı içtik, sohbetler ettik. Güzel ev sahiplikleri, Edirne’miz için bizlerle paylaştıkları hayalleri ve umutları için çok teşekkür ediyorum. Biz biriz. Hep birlikte Edirne’yiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.