Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soytürk “Edirne İl Halk Kütüphanesi 2025’te hazır”

Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Soytürk, Edirne İl Halk Kütüphanesi’nin bitiş tarihini açıklayarak; “Kütüphanemizi 2025 yılının başında da Edirne'mizin kıymetli çocuklarına ve yetişkinlerine hizmete açmış olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 13:16
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Soytürk “Edirne İl Halk Kütüphanesi 2025’te hazır”

Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Soytürk, Edirne İl Halk Kütüphanesi hakkında konuştu. Soytürk, kütüphane inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Soytürk, kütüphanenin içerisinde çocuklar için birçok etkinliğin olduğunu vurguladı.

Soytürk, “İlimize çok özel bir kütüphane kazandırıyoruz. Hızlı bir şekilde inşaatın devam ediyor. Toplam 9 bin metrekare alan sahip. İçerisinde robotik kodlama atölyesinden, felsefe atölyesine, işitme engelliler, görme engelliler, özel eğitim öğrencilerimizin de faydalanabileceği, kafeteryasıyla, okuma alanlarıyla, konferans salonlarıyla, cep sinemasıyla hemen 1. Murat Mahallesi, Cumartesi Pazarı'nın olduğu alanda. Kütüphanemizi 2025 yılının başında da Edirne'mizin kıymetli çocuklarına ve yetişkinlerine hizmete açmış olacağız” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.