Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sırbistanlı Öğrenci Kacar; “Edirne’den Ayrılmak Zor Olacak”

Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İşbirliği Platformu tarafından düzenlenen 2. Balkan Ülkeleri Yaz Kampı için Sırbistan’dan Edirne’ye gelen Hena Kacar, Edirne’de olmaktan mutlu olduğunu belirterek; “Edirne’den ayrılmak zor olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 12:52
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Sırbistanlı Öğrenci Kacar; “Edirne’den Ayrılmak Zor Olacak”

Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İşbirliği Platformu tarafından düzenlenen 2. Balkan Ülkeleri Yaz Kampı için Sırbistan’dan Edirne’ye gelen Hena Kacar, Edirne’ye ilk defa geldiğini ve insanların çok sıcakkanlı bulduğunu söyledi.

Kacar, kendisi gibi Edirne’ye gelen diğer öğrencilerin de çok mutlu olduğunu ifade etti.

“EDİRNE’YE İLK DEFA GELDİM”

Kacar, “Buraya gelmek gerçekten çok güzel. Buradaki insanlarla tanışmak ve diğer ülkelerdeki insanlarla tanışmak çok güzel bir his. Burada çeşitli etkinliklerde yer alıyoruz ve bunları öğrenmek gerçekten heyecan verici. Burada olduğum için çok mutluyum. Çanakkale’yi gezdiğimde çok duygulandım. Oraya gitmek bence gerekli bir şey. Oraya gittiğimde, onları anlama fırsatı buldum. Herkesin gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben Edirne’ye ilk defa geldim ve burası çok güzel bir şehir. İnsanlar sıcakkanlı ve güzel davranıyorlar. Türkler çok iyi insanlar. Onlarla konuşmak, sohbet etmek ve arkadaş olmak gerçekten çok güzel. Buraya gelen herkesin çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Edirne’den ayrılmak çok zor olacak” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.