Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinema Günleri’ne Naim’li son

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Sinema Günleri, bugün ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ filminin gösterimiyle sona erdi. Etkinlik takviminde söyleşisi olacağı açıklanan filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu ise gösterime katılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 21:21
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Sinema Günleri’ne Naim’li son

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü tarafından Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sinema Günleri bugün sona erdi.

Balkan Kongre Merkezi’nde 11-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Sinema Günleri, ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ filminin gösterimi ile sona erdi. Sinema Günleri’nin daha önce açıklanan programında yer almasına rağmen filmin ardından yönetmeni Özer Feyzioğlu planlanan söyleşi gerçekleştirilemedi. Feyzioğlu’nun etkinliğe katılamadığı belirtildi.

TOPLAM 9 FİLM GÖSTERİLDİ

Söyleşinin iptal edilmesinin ardından Sinema Günleri tamamlanırken; katılımcılar da Balkan Kongre Merkezi’nden ayrıldılar. Sinema Günleri, 11 Aralık Pazartesi günü, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Üyesi ve Yönetmen Sali Saliji’nin Tuna Nehrini ve Eski Yelkovanları Durdurun adlı filmi ile başlamıştı. Etkinlik kapsamında ‘Locman’, ‘Koridor’, ‘Turna Misali’, ‘Toprak’, ‘Bembeyaz’, ‘Hara’, ‘Ceviz Ağacı’ ve ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ olmak üzere toplam 9 film, sinemaseverlerle buluşurken; birçok yönetmen ve oyuncu ile de söyleşiler gerçekleştirildi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.