Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek ve Kara’dan Kırkpınar’a Erken Veda

Edirne’de Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık ilk tur müsabakalarının 6’sı sonuçlandı. Karşılaşmalar sonucunda Cengizhan Şimşek, rakibi Faruk Akkoyun’a, Recep Kara ise rakibi Hamza Özkaradeniz’e yenilerek Kırkpınar’a erken veda ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 14:33
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Şimşek ve Kara’dan Kırkpınar’a Erken Veda

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık ilk tur güreşleri devam ediyor.

Toplam 16 başpehlivanın güreştiği müsabakalar kıran kırana güreşlere sahne olurken; en çok dikkat çeken güreşler başpehlivanlar Faruk Akkoyun ile Cengizhan Şimşek ve Recep Kara ile Hamza Özkaradeniz arasındaki eşleşmeler oldu.

Akkoyun ile Şimşek arasındaki karşılaşmada sertlik dikkat çekerken; 2 başpehlivan da sarı kartlarla cezalandırıldı. Normal süresi tamamlanan güreşte puanlamada Akkoyun, Şimşek’i yenerek bir üst tura çıkma hakkı kazandı. Şimşek ise mağlubiyetiyle birlikte Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne veda etti.

Günün bir diğer önemli karşılaşmasında ise başpehlivanlık için ilk kez güreşen Hamza Özkaradeniz, Kırkpınar’a 18’inci kez katılan Recep Kara’yı puanlamada yenmeyi başardı.

TÜM KARŞILAŞMALAR SONUÇLANDI
Akkoyun ve Özkaradeniz’in yanı sıra ilk tur güreşlerinde Kürşat Korkmaz, rakibi Arif Akın’ı; Seçkin Duman, rakibi İsmail Erkal’ı; Hasan Cengiz, rakibi Tanju Gemici’yi; Feyzullah Aktürk, rakibi Ünal Karaman’ı; Recep Taslak, rakibi Şahali Kurt’u; Yunus Emre Yaman, rakibi Emre Erkal’ı yenmeyi başararak bir üst tura adını yazdıran başpehlivanlar oldu. 

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.