Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Sihirli Flüt’ Edirne’deydi

Dünyada ‘Sihirli Flüt’ lakabıyla tanınan Devlet Flüt Solisti Şefika Kutluer, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarında sahne aldı. Trakya Ensemble ile sahneye çıkan flüt virtüözü, Edirnelilere unutulmayacak bir performans sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2023 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 14:09
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
‘Sihirli Flüt’ Edirne’deydi

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 2023-2024 akademik yılı konserlerine devam ediyor. Tüm dünyada ‘Sihirli Flüt’ lakabıyla tanınan Devlet Flüt Solisti ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Şefika Kutluer, Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konserde Trakya Ensemle ile sahne aldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı konserde Trakya Ensemble, konsertmaister Prof. Ahmet Hamdi Zafer, kemanda Göknur Bilgin ve Batuhan Kaymaz, viyolada Mustafa Kurt, viyolonselde Musa Eren İşkodralı, kontrbasta Sela Can Dökmeci ve harpsichordta Gizem Dalkılıç’tan oluşan kadrosu ile sahneye çıktı.

Kutluer ve Trakya Ensemble, konserde Antonio Vivaldi’den eserleri sanatseverlerle buluşturdu. Konserde Kutluer ve Trakya Ensemble’nin performansı, sanatseverlerden yoğun alkış aldı. Konserin sonunda Rektör Tabakoğlu, Kutluer ve Zafer’e çiçek takdim etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.