Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞİDDETLİ LODOS BALIK PAZARINI DA VURDU

Edirne Balık Pazarı balıkçı esnaflarından Yusuf Çimen, geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına ve lodosun balık fiyatlarını etkilediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:40
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ŞİDDETLİ LODOS BALIK PAZARINI DA VURDU

Edirne Balık Pazarı’nda balıkçı esnaflığı yapan Yusuf Çimen, geçen günlerde yaşanan fırtına ve lodosun balık pazarını vurduğunu, fırtına sebebiyle avlanan balık miktarında yaşandığını söyledi. Çimen, fırtınanın bir gün sürmüş olmasının şans olduğunu belirterek birkaç gün sürmesi dahilinde fiyatların daha da artabileceğini hamsinin kilosunun 150 liraya kadar çıkabileceğini belirtti.

“ŞU AN BOLLUK YOK”

Fiyatların düşmesini beklediklerini belirten Yusuf Çimen, “Hamsi uzun zamandır 100-120 TL civarlarında seyrediyor. Kış aylarına girmek üzereyiz, fiyatların düşmesini bekliyoruz biz de herkes gibi. Şu an bolluk yok. Hem Karadeniz’de hava esiyor aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli lodos nedeniyle fiyatlar sabit kaldı. Geçen günlerde yaşanan fırtına nedeniyle az da olsa balık avında sıkıntı yaşandı. Dua ediyoruz ki fırtına bir gün sürdü. Eğer birkaç gün sürseydi bayağı zor geçerdi. Hamsinin fiyatı 150 liraya kadar çıkardı” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.