Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sıcak Hava Limonata Satışlarını Yüzde 200 Arttırdı”

Edirne’de yaz mevsiminin kendisi hissettirmesiyle limonata satışlarında patlama yaşandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan esnaf Ömer Tuzcu, “Sıcak hava nedeniyle limonata satışlarında yüzde 200’lük bir artış söz konusu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 11:12
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Sıcak Hava Limonata Satışlarını Yüzde 200 Arttırdı”

Edirne’de yaz mevsiminin gelişiyle birlikte limonata satışlarında büyük artış yaşandı. El yapımı ve organik limonatalar, sıcak havalarda vatandaşların favori içeceği oldu. Limonata hakkında açıklamalarda bulunan Tuzcu, limonatanın el yapımı olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Tuzcu, “Yaz mevsiminin vazgeçilmezi limonata insanı ferahlatan, mutluluk hormonlarının artmasına sebep olan güzel bir içecek. Ama tabii bunun doğal olarak yapılması ve ev yapımı olarak sunulması bizim için çok önemli. Biz bu konuda çok hassas davranmaya çalışıyoruz. Yani fabrikasyon değil; tamamen el yapımı organik bir şekilde hijyen bir şekilde gelen misafirlerimize limonatamız ikram ediyoruz. Onlar da gayet beğeniyle karşılıyorlar. Bunu da içtikten sonra yüzlerindeki o güzel mutluluk ifadesiyle belli ediyorlar. Bu da bizim için paradan çok daha değerli bir önem taşıyor” ifadelerine yer verdi.

“LİMONATANIN FİYATI 60 TL”

Limonata satışları hakkında bilgi veren Tuzcu, “Şu anda limonatamızı 60 TL’ye veriyoruz. Limonatamız el yapımı olduğu için gayet uygun bir şekilde misafirlerimiz limonatalarını içiyorlar.  Sıcak hava limonata satışlarımızı oldukça etkiledi. İş yerimizde limonatanın görselleri var ve vatandaşlar onu görür görmez güzel hayallerle gelerek mutlu bir şekilde ayrılıyorlar. Sıcak hava nedeniyle limonata satışlarında yüzde 200’lük bir artış söz konusu” şeklinde konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.