Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcak Hava Limonata Satışını Arttırdı

Edirne’de limonata satışı hakkında konuşan işletmeci Zeynep Gamze Yıldız; “Sıcak hava limonata satışlarımızı arttırdı. Satışlarımızı olumlu yönde etkiledi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 11:56
Kaynak: HİLAL PEKER
Sıcak Hava Limonata Satışını Arttırdı

Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte vatandaşlar, serinlemek için soğuk içecekleri tercih etmeye başladı. Özellikle limonata, sıcak günlerin vazgeçilmezi haline geldi. Doğal ve ev yapımı olması nedeniyle tüketiciler arasında büyük ilgi gören limonata, satışlarda büyük bir artış yaşanmasına sebep oldu.

Limonata satışları hakkında konuşan Edirneli işletmeci Zeynep Gamze Yılmaz, "Sıcak havaların etkisiyle vatandaşlar soğuk içeceklere rağbet gösteriyor. Bunun başında da limonata geliyor. Ev yapımı olmasından dolayı çok tercih ediliyor. Satışlarımızı olumlu yönde etkiledi" dedi.

“HEM LEZZETİ HEM DE SERİNLETİCİ”

Yılmaz, sıcak havanın etkisiyle limonata satışlarında gözle görülür bir artış yaşandığını belirterek; "Müşterilerimize taze ve doğal malzemelerle hazırladığımız limonatalar sunuyoruz. Ev yapımı limonatalarımızın hem lezzeti hem de serinletici etkisi müşterilerimizin beğenisini kazanıyor" diye ekledi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.